MØD KATRINE LAORU

 

Katrine, har helt tilbage siden vi startede laøhlé været med på sidelinjen, hun tog billeder for os, og hun var faktisk den første vi ansatte i butikken.

Dengang stod Katrine overfor at skulle være mor og kom til os og spurgte om vi kunne bruge hendes hjælp, selvom hun ikke mente hun var attraktiv at ansatte fordi hun var gravid. Men det kunne vi.

 

 

Hvem er du?

Mit navn er Katrine Laoru jeg er 31 år og jeg studerer lige nu Designkultur på Syddansk Universitet i Kolding og pendler fra Århus, hvor jeg bor. Jeg er gift med Jacob og sammen har vi Liv som lige er blevet 2 år. Jeg har en baggrund som indretningskonsulent og har arbejdet mange år inden for boligbranchen.

 

Hvad er godt tøj for dig?

Godt tøj for mig er den slags tøj, der får mig til at føle mig godt tilpas, smuk og smart, men også med en bevægefrihed, altså noget som jeg synes er rart at have på hele dagen. Men måske mest af alt er godt tøj for mig, det tøj jeg, i købsmomentet, tænker vil kunne følge mig i mange år. Langt de fleste af gangene bliver det en realitet.

 

Din favoritstyle fra laøhlé

Roligheden finder jeg faktisk også i både min indretning og det jeg klæder mig i. Jeg har sjældent tøjkriser, for jeg fylder mit garderobeskab med noget jeg ved har en god kvalitet og noget jeg kan holde af længe. Et af mine favoritpieces er min hvide Wilma skjorte. Den går til alt og den er virkelig blød og holder den blødhed gennem mange vaske. Det er det stykke tøj jeg bruger allermest. Det ærgrer mig altid når den er til vask.

Sold out