RETUR OG OMBYTNING

Hvis du fortryder dit køb og ønsker at få pengene retur, skal du printe vores returformular og gøre det klart, om det er en returnering eller ombytning af varen, du ønsker. Returformularen skal lægges i returpakken sammen med varen. 

Varen skal være os i hænde, senest 14 dage efter, du har modtaget varen. Derudover skal den returneres i samme stand, som da du modtog den.

Du kan finde returformularen her.

Når vi modtager varen og kan se, at den er i original stand, så vil du modtage refusionen efterfølgende.

Skulle du derimod ønske at ombytte dit køb til en anden størrelse, farve eller andet, skal du kontakte os på info@laoehle.dk og arrangere en ombytning. Dette skal du gøre inden for 14 dage efter, du har modtaget varen. Du er velkommen til at prøve varen på, men vi forbeholder os retten til ikke at ombytte varen, hvis vi vurderer, at varen ikke er i sin originale stand, når vi modtager den tilbage.

Vær venligst opmærksom på, at du selv står for omkostningerne for at sende varen retur.

Du kan også aflevere din returnering i butikken i Badstuegade. Vær dog opmærksom på, at vi ikke tager imod pakken, hvis ikke den er pakket forsvarligt ind samt hvis pakken ikke indeholder en returformular.

Vi anbefaler at du sender din retur pakke forsikret, da vi ikke dækker omkostninger ved bortkomne pakker. Vi har ikke mulighed for at afhente pakker i pakkeshops. Da vi har en butik i gadeplan Aarhus C anbefaler vi at du ikke sender pakker retur med Dao.

Du kan købe returfragt gennem linket her:

https://return.shipmondo.com/laoehle 

RETURADRESSE 
laøhlé
Volden 31
8000 Aarhus C
Danmark